PLATFORMĂ DEMONSTRATIVĂ IALOMIȚA

PLATFORMĂ DEMONSTRATIVĂ IALOMIȚA 24 Martie 2022, Toate

Platformă de testare agronomică Soufflet Agro România

Anul acesta, împreună cu departamentul de agronomie și cu departamentul de marketing am decis să înființăm o platformă de testare agronomică, în localitatea Scânteia, județ Ialomița.

Ne dorim să organizăm mai multe astfel de platforme demonstrative, astfel că pe viitor vom avea realizate și în partea de Vest a țării.

Compania își propune să arate fermierilor din România produse noi, inovative, performante și oferă totodată șansa tuturor, fermier sau partener, să vadă soiurile, hibrizii si produsele pe care ne concentrăm atenția. Astfel se creează o oportunitate unică de a beneficia de consultanță și suport în alegerea hibridului potrivit pentru fiecare fermă în parte.

Aceste platforme vor servi mai multor scopuri:

  • În primul rând, acestea reprezintă culturile dominante comercializate de Soufflet în România. Se va studia comportamentul soiurilor și fenomenele externe, în vederea consilierii agricultorilor cu privire la alegerile cele mai potrivite pentru a le cultiva în fermele lor.
  • Produsele recomandate de Soufflet Agro Romania sunt testate în diferite moduri, ca atare, combinate și cu adjuvanți. Aceste teste vor evidenția eficacitatea produselor, metodele de funcționare și utilizările acestora.
  • Testele sunt, de asemenea, stabilite pentru a obține eficiența economică a produselor. Adică, pentru a cunoaște raportul optim între doza aplicată și eficacitatea produsului, pentru a cunoaște și controla costurile acestuia.
  • Sunt un instrument educațional, erorile sau nefuncționalitățile sunt observate de echipele noastre în parcelele din România. Unele dintre procesele noastre reproduc aceste nereguli pentru a demonstra pierderile legate de aceste acțiuni.

În general, toate aceste teste vor contribui la consolidarea cunoștințelor agronomice ale fermierilor și îi vor ghida în luarea unor alegeri strategice optime în beneficiul exploatațiilor lor.

În plus, echipele noastre vor consilia cu privire la produsele Soufflet cu o precizie maximă în raport cu nevoile fermierilor.

Mărturia lui Charles Nicolas, Reprezentant comercial Ialomița Vest Soufflet Agro România

"Aceste platforme de testare sunt un avantaj real pentru noi. Acestea ne oferă posibilitatea de a înțelege cum funcționează produsele și cât de eficiente sunt. Atunci când avem o întâlnire, nu avem nicio îndoială cu privire la produsele noastre și ne putem consilia clienții în cel mai bun mod posibil, ceea ce reprezintă un adevărat punct forte în afacerea noastră!"

Pentru ca fermierii și cei care nu pot călători să fie informați și să participe la vizitele pe platformă, la sfârșitul lunii decembrie a fost creată online o platformă virtuală, care permite accesul la diferitele studii și vizualizarea diferitelor modalități studiate.

https://www.klapty.com/tours/106370/platforma-de-testare  

Prima vizită fizică organizată pe platforma din Scânteia, județ Ialomița, va avea loc pe 30 Martie 2022.

Evenimentul este organizat in colaborare cu partenerii noștri : ADAMA, BASF, ROTAM.

Așteptăm cu drag toți fermierii interesați!

Descărcați invitația evenimentului aici.  

Ultimele stiri

31 ian

TEHNOLOGIA CULTURII DE PORUMB 2024

Vă invităm să vizualizați broșură dedicată culturii de porumb 2024 pentru a afla pașii tehnologici pentru reusita acestei culturi.

Vă invităm să c...

Mai mult
6 sep

TEHNOLOGIA CULTURII DE ORZ 2023

Vă invităm să vizualizați noua broșură dedicată culturii de orz 2023 pentru a afla pașii tehnologici pentru reusita culturii de orz de bere.

Vă in...

Mai mult

Domenii de activitate

Aflati mai multe despre activitatile noastre
Mai mult

Video

Toate videoclipurile