FARMI-Vă face viața mai ușoară!

FARMI-Vă face viața mai ușoară! 22 Mai 2020, Toate

Un pas înainte pentru agricultura digitală!

Aplicația FARMI a fost lansată pentru piața franceză în 2017. De atunci, peste 8000 de fermieri o folosesc în fiecare zi iar tot de atunci s-au emis mai multe actualizări bazate pe cerințele fermierilor. Ne bucurăm că putem introduce și lansa această aplicație utilă și foarte practică, de asemenea, într-o țară nouă care este România. Farmi a mai fost lansată și în țări ca : Cehia și Ucraina iar în perioada următoare va putea fi folosită și în: Rusia, Polonia și Bulgaria. Să începem să vă facem viața mai ușoară!

Ce este Farmi?

Farmi este o aplicație nouă, dedicată tuturor persoanelor interesate de agricultură. Cu Farmi, utilizatorii pot avea toate informațiile importante despre agricultură într-o singură aplicație. Farmi este o aplicație completă cu diferite funcționalități:

  • Prognoza meteo pentru profesioniștii agricoli
  • Studiul cotațiilor Euronext și Chicago
  • Rezumat știri agricole
  • Contul Meu
  • Consiliere tratamente specifice

Proiectată pentru a sprijini fermierii în munca lor de zi cu zi, Farmi este o aplicație care centralizează toate datele utile pentru activitățile lor agricole într-o interfață intuitivă. Cele cinci caracteristici ale sale permit fermierilor să eficientizeze gestionarea operațiunilor și să beneficieze pe deplin de expertiza specialiștilor.
Cu Farmi, toți fermierii, clienții sau orice persoană dorește să o acceseze, au astăzi la dispoziție o aplicatie gratuită care va evolua în funcție de nevoile lor.

 

Articolul complet despre funcționalitățile aplicației FARMI a apărut în următoarele publicații:

  • https://agrointel.ro/140890/farmi-o-noua-aplicatie-agronomica-si-un-pas-inainte-pentru-agricultura-digitala/
  • https://www.revista-ferma.ro/articole/managementul-fermei/aplicatia-farmi-va-face-viata-mai-usoara
  • https://www.gazetadeagricultura.info/afaceri-agricole/617-management-agricol/22266-farmi-o-noua-aplicatie-agronomica.html

Vă invităm să vizitați site-ul aplicației Farmi: https://www.farmi.com/ro  
Aplicația poate fi descărcata din: Google Play sau App Store.

Ultimele stiri

31 ian

TEHNOLOGIA CULTURII DE PORUMB 2024

Vă invităm să vizualizați broșură dedicată culturii de porumb 2024 pentru a afla pașii tehnologici pentru reusita acestei culturi.

Vă invităm să c...

Mai mult
6 sep

TEHNOLOGIA CULTURII DE ORZ 2023

Vă invităm să vizualizați noua broșură dedicată culturii de orz 2023 pentru a afla pașii tehnologici pentru reusita culturii de orz de bere.

Vă in...

Mai mult

Domenii de activitate

Aflati mai multe despre activitatile noastre
Mai mult

Video

Toate videoclipurile