INTERVIEW AGROINTELIGENȚA- PLATFORMELE DEMONSTRATIVE SOUFFLET SEEDS, TRAIAN, JUDEȚ NEAMȚ

INTERVIEW AGROINTELIGENȚA- PLATFORMELE DEMONSTRATIVE SOUFFLET SEEDS, TRAIAN, JUDEȚ NEAMȚ July 22, 2020, All, SOUFFLET SEEDS, FARMI

Împreună cu publicația online, Agrointeligența, am realizat un interview altfel, spontan, filmat în ploaie dar cu detalii agronomice de actualitate și de impact. 
S-a discutat atât despre hibrizii de porumb, rapiță, orz și floarea soarelui semănați pe pe platforma de testare Soufflet Seeds, în localitatea Traian, județul Neamț cât și despre aplicația agronomică, Farmi. L-am avut alături pe fermierul Anton Varga care a povestit mai bine de 20 minute despre relația de colaborare cu societatea noastră cât și despre evoluția hibrizilor noștri.  Îi mulțumim și apreciem  implicarea și colaborarea cu dumnealui.


Mulțumim și colegului Laurentiu Tibulca, Director tehnic in cadrul companiei, pentru prezentarea serviciilor oferite de SOUFFLET AGRO ROMANIA cât și pentru explicarea importanței câmpurilor experimentale din zona de N-E a țării.

Vă invităm să vă petreceți câteva minute vizionând un video energic pentru a afla mai multe detalii și informații interesante!
 

Latest news

31 jan

TEHNOLOGIA CULTURII DE PORUMB 2024

Vă invităm să vizualizați broșură dedicată culturii de porumb 2024 pentru a afla pașii tehnologici pentru reusita acestei culturi.

Vă invităm să c...

More
6 sep

TEHNOLOGIA CULTURII DE ORZ 2023

Vă invităm să vizualizați noua broșură dedicată culturii de orz 2023 pentru a afla pașii tehnologici pentru reusita culturii de orz de bere.

Vă in...

More

Activity chain

Learn more about our activities.
More

LOCATION

SOUFFLET Agro Location
Link

Video

All videos