GHIDUL CULTURII DE RAPIȚĂ 2022

GHIDUL CULTURII DE RAPIȚĂ 2022 June 17, 2022, All
Cultura de rapiţa este una dintre culturile de succes din ultimii ani, însă este o cultură cu propriile ei particularități ce trebuie respectate, trebuie acordată atenție îngrijirii deoarece este o planta sensibilă. Utilizând o tehnologie adecvată, favorizează una dintre cele mai mari marje de profit/ha pentru clienții noștri și de asemenea, prezintă avantaje incontestabile în rotația culturilor. Rapița este o plantă versatilă, cu multiple utilizări:  este folosită atât pentru producerea de ulei de calitate, dar și pentru biodiesel, un combustibil tot mai căutat ceea ce determină mulți agricultori să o cultive.
 
Noile tehnologii de cultură și hibrizii cu o genetică premium, permit cultivarea ei cu succes la condițiile climatice din țara noastră, însă tehnologia de cultivare a rapiței se diferențiază în funcție de climă și relief, solul având, de asemenea un rol foarte important. 
 
Respectarea corectă a tehnologiei recomandată culturii de rapiță reprezintă principala condiție pentru a obține culturi sănătoase și bogate: pregătirea și lucrarea corectă a solului, introducerea completă a unei tehnologii mecanizate și adaptate culturii de rapiță, utilizarea adecvată și controlată a îngrășămintelor și a altor produse chimice, combaterea bolilor, dăunătorilor și a buruienilor prin respectarea sfaturi tehnice oferite de echipele de specialiști.
 
De aceea, noi, Soufflet Agro Romania, vă propunem un ghid complet al cultivării culturii de rapiță, pe care vă invităm să-l studiați, cu dorința de a vă fi utile informațiile propuse - Ghidul Culturii de Rrapiță

Latest news

31 jan

TEHNOLOGIA CULTURII DE PORUMB 2024

Vă invităm să vizualizați broșură dedicată culturii de porumb 2024 pentru a afla pașii tehnologici pentru reusita acestei culturi.

Vă invităm să c...

More
6 sep

TEHNOLOGIA CULTURII DE ORZ 2023

Vă invităm să vizualizați noua broșură dedicată culturii de orz 2023 pentru a afla pașii tehnologici pentru reusita culturii de orz de bere.

Vă in...

More

Activity chain

Learn more about our activities.
More

LOCATION

SOUFFLET Agro Location
Link

Video

All videos