SGA - Analiza pieței cerealelor 2018

SGA - Analiza pieței cerealelor 2018 12 Martie 2018, Toate, Evenimente

În luna martie ne propunem să aducem în atenția dumneavoastră, organizarea celui de-al doilea Club de Originare, care se va desfășura în acest an în două locații, Galați, în data de 22 martie și Caracal, 23 martie.

Temele principale care vor fi dezbătute sunt „Prezentarea pieței de cereale pentru campania 2018” și „ Beneficiile contractelor forward vs contractelor spot”.

Rolul evenimentului este de a sprijini fermierii cu informații utile despre evoluția pieței și tendințele prețurilor în următoarele luni. Ne dorim ca prin implicare și eficacitate să ne perfecționăm pe partea de producție a cerealelor, cât și în procesul de vânzare al acestora, să îmbunătățim relațiile cu partenerii noștri, astfel încât să construim o colaborare durabilă și avantajoasă ambelor părți.

Ultimele stiri

31 ian

TEHNOLOGIA CULTURII DE PORUMB 2024

Vă invităm să vizualizați broșură dedicată culturii de porumb 2024 pentru a afla pașii tehnologici pentru reusita acestei culturi.

Vă invităm să c...

Mai mult
6 sep

TEHNOLOGIA CULTURII DE ORZ 2023

Vă invităm să vizualizați noua broșură dedicată culturii de orz 2023 pentru a afla pașii tehnologici pentru reusita culturii de orz de bere.

Vă in...

Mai mult

Domenii de activitate

Aflati mai multe despre activitatile noastre
Mai mult

Video

Toate videoclipurile