Noua broșură despre Tehnologia orzului de toamnă pentru bere este disponibiliă acum

Noua broșură despre Tehnologia orzului de toamnă pentru bere este disponibiliă acum 21 Septembrie 2021, Toate

Am actualizat brosura despre Tehnologia orzului de toamnă pentru bere și avem plăcerea de a vă ține la curent cu noutățile și sfaturile tehnice potrivite pentru a obține culturi profitabile.
 

Și, da, orzul de bere poate fi o cultură foarte avantajoasă financiar dacă de respectă pașii tehnologici.

 

Pentru a ajunge în fabricile de bere și a fi folosit în producția acestei băuturi foarte îndrăgite, berarii caută orz transformat în malț care să îndeplinească toate criteriile de calitate, 

 

De aceea, echipa tehnica a companiei Soufflet Agro Romania a conceput o broșură a orzului de toamnă pentru bere pentru a vă sprijini să obțineți recolte bogate și calitative.
 

Vă invităm să o citiți, să o analizați iar dacă aveți propuneri sau întrebări, să ne transmiteți părerile și sugestiile dumneavoastră - Tehnologia orzului de toamnă pentru bere.
 

Ultimele stiri

4 iul

STAȚIE MOBILĂ DE CONDIȚIONARE ȘI TRATARE SEMINȚE 2022

Venim direct în ferma dumneavoastră cu o stație mobilă, profesională pentru a vă spori eficiența! Stația permite curățarea, selecționarea, condițio...

Mai mult
1 iul

Erbicidarea de toamnă

Schimbările climatice sunt tot mai evidente în ultima perioadă și se resimt în viața noastră. Fenomenele extreme ca: seceta, inundațiile, diferențe...

Mai mult

Domenii de activitate

Aflati mai multe despre activitatile noastre
Mai mult

Video

Toate videoclipurile