Noua broșură despre Tehnologia orzului de toamnă pentru bere este disponibiliă acum

Noua broșură despre Tehnologia orzului de toamnă pentru bere este disponibiliă acum 21 Septembrie 2021, Toate

Am actualizat brosura despre Tehnologia orzului de toamnă pentru bere și avem plăcerea de a vă ține la curent cu noutățile și sfaturile tehnice potrivite pentru a obține culturi profitabile.
 

Și, da, orzul de bere poate fi o cultură foarte avantajoasă financiar dacă de respectă pașii tehnologici.

 

Pentru a ajunge în fabricile de bere și a fi folosit în producția acestei băuturi foarte îndrăgite, berarii caută orz transformat în malț care să îndeplinească toate criteriile de calitate, 

 

De aceea, echipa tehnica a companiei Soufflet Agro Romania a conceput o broșură a orzului de toamnă pentru bere pentru a vă sprijini să obțineți recolte bogate și calitative.
 

Vă invităm să o citiți, să o analizați iar dacă aveți propuneri sau întrebări, să ne transmiteți părerile și sugestiile dumneavoastră - Tehnologia orzului de toamnă pentru bere.
 

Ultimele stiri

6 oct

ECHIPA NOASTRĂ CREȘTE ȘI SE DEZVOLTĂ

Angajam oameni cu pasiune pentru agricultura, produse de calitate și increzatori în puterea muncii in echipa! 

Impreună Valorizam potentialul pama...

Mai mult
1 sep

MIX DE CEREALE- INOVAȚIA DE MAXIMIZARE A RANDAMENTULUI ȘI PROFITABILITĂȚII CULTURII DE GRÂU

Venim către fermierii și colaboratorii noștri cu o noutate pentru anul agricol 2021-2022, este vorba despre un mix de cereale destinat comercializă...

Mai mult

Domenii de activitate

Aflati mai multe despre activitatile noastre
Mai mult

Video

Toate videoclipurile