Tehnologia orzului de toamnă pentru bere

Tehnologia orzului de toamnă pentru bere 21 Octombrie 2020, Toate

Tehnologia utilizată în cultivarea orzului pentru bere nu este mult diferită de cea pentru grâu. Orzul este una dintre plantele recomandate pentru rotația culturilor, fiind una dintre culturile de toamnă cele mai populare. 

Această cultură a adus multe satisfacții fermierilor, de-a lungul timpului. Respectarea pașilor tehnologici este un alt criteriu foarte important, deoarece cu o recoltă de calitate, orzului se poate valorifica la prețuri avantajoase. 

Pentru a ajunge în fabricile de bere și a fi folosit în producția acestei băuturi foarte îndrăgite, berarii caută orz transformat în malt care să îndeplinească toate criteriile de calitate, 

Satisfacțiile financiare sunt importante dăcă se reușește o cultura de calitate dar cu siguranță și cele emoționale pentru că fermierii devin pasionați de această cultură. 

Tot ce este frumos și bun se obține cu trudă dar oferă și bucurii, de aceea ne dorim ca mulți fermieri să cultive orz pentru bere de cea mai bună calitate.

În acest, sens echipa tehnica a companiei Soufflet Agro Romania a conceput un ghid al orzului de toamnă pentru bere pentru a vă sprijini să aveți recolte bogate și calitative.

Vă invităm să îl citiți, să îl analizați iar dacă aveți propuneri sau întrebări, să ne transmiteți părerile și sugestiile dumneavoastră - Tehnologia orzului de toamnă pentru bere.

Ultimele stiri

31 ian

TEHNOLOGIA CULTURII DE PORUMB 2024

Vă invităm să vizualizați broșură dedicată culturii de porumb 2024 pentru a afla pașii tehnologici pentru reusita acestei culturi.

Vă invităm să c...

Mai mult
6 sep

TEHNOLOGIA CULTURII DE ORZ 2023

Vă invităm să vizualizați noua broșură dedicată culturii de orz 2023 pentru a afla pașii tehnologici pentru reusita culturii de orz de bere.

Vă in...

Mai mult

Domenii de activitate

Aflati mai multe despre activitatile noastre
Mai mult

Video

Toate videoclipurile