FARMI- o nouă aplicație digitală este aici

FARMI- o nouă aplicație digitală este aici 10 Martie 2020, Toate

Nu sunteți sigur dacă este momentul potrivit pentru a aplica un tratament? Doriți să cunoașteți evoluția prețurilor principalelor culturi sau cele mai actuale știri agricole? Pur și simplu folosiți noua noastră aplicație FARMI. Aceste informații și altele, la fel de utile sunt adunate într-un singur loc.

Mai mult..... Sunteți client Soufflet și doriți să vă gestionați afacerea de oriunde v-ați afla?

FARMI deține toate informațiile despre aprovizionările, achizițiile dvs., orele de deschidere ale celor mai apropiate silozuri etc. - totul bine organizat și practic într-o singură aplicație.

SOUFFLET GROUP a introdus FARMI în Franța în 2017. De atunci, peste 8000 de fermieri îl folosesc în fiecare lună iar SOUFFLET GROUP a efectuat mai multe actualizări bazate pe cerințele fermierilor.

Suntem fericiți că putem lansa această aplicație utilă și foarte practică și în țara noastră.

Este important de știut că pentru crearea contului dumneavoastră aveți nevoie de următoarele detalii pe care noi le avem înregistrate in sistem și anume: www.farmi.com

Ultimele stiri

31 ian

TEHNOLOGIA CULTURII DE PORUMB 2024

Vă invităm să vizualizați broșură dedicată culturii de porumb 2024 pentru a afla pașii tehnologici pentru reusita acestei culturi.

Vă invităm să c...

Mai mult
6 sep

TEHNOLOGIA CULTURII DE ORZ 2023

Vă invităm să vizualizați noua broșură dedicată culturii de orz 2023 pentru a afla pașii tehnologici pentru reusita culturii de orz de bere.

Vă in...

Mai mult

Domenii de activitate

Aflati mai multe despre activitatile noastre
Mai mult

Video

Toate videoclipurile