SOILTEQ - Mai 2018

SOILTEQ - Mai 2018 24 Mai 2018, Toate

O noua editie a clubului SoilTEQ organizat de Soufflet Agro Romania alaturi de domnul Patrick Valmary, specialist in agronomie va avea loc in data de 29.05.2018 in zona de Sud, la Hanul Cocosul din Vitanesti, judetul Alexandria.

De asemenea dupa o prezentare care va avea ca teme principale: Integrarea in agricultura durabila, Structura, eficienta si conservarea solului, Refacerea structurii solului, Fertilitatea organica si biologica a solului, se va merge in camp in localitatea Toporu la ferma Tellif Group pentru a fi analizat un profil de sol.

In afara de Patrick Valmary vom mai avea un invitat din Franta, pe domnul Matthieu Archambeaud, un alt profesionist in agronomie care va va raspunde la intrebari si va impartasi informatii pretioase si folositoare.

Fiecare eveniment agronomic organizat de Soufflet Agro Romania are scopul de a va sprijini si de a mentine o colaborare productiva pentru a va indeplini obiectivele si a obtine o recolta bogata si de calitate. 

Ultimele stiri

6 oct

ECHIPA NOASTRĂ CREȘTE ȘI SE DEZVOLTĂ

Angajam oameni cu pasiune pentru agricultura, produse de calitate și increzatori în puterea muncii in echipa! 

Impreună Valorizam potentialul pama...

Mai mult
21 sep

Noua broșură despre Tehnologia orzului de toamnă pentru bere este disponibiliă acum

Am actualizat brosura despre Tehnologia orzului de toamnă pentru bere și avem plăcerea de a vă ține la curent cu noutățile și sfaturile tehnice pot...

Mai mult

Domenii de activitate

Aflati mai multe despre activitatile noastre
Mai mult

Video

Toate videoclipurile