SOILTEQ - Mai 2018

SOILTEQ - Mai 2018 24 Mai 2018, Toate

O noua editie a clubului SoilTEQ organizat de Soufflet Agro Romania alaturi de domnul Patrick Valmary, specialist in agronomie va avea loc in data de 29.05.2018 in zona de Sud, la Hanul Cocosul din Vitanesti, judetul Alexandria.

De asemenea dupa o prezentare care va avea ca teme principale: Integrarea in agricultura durabila, Structura, eficienta si conservarea solului, Refacerea structurii solului, Fertilitatea organica si biologica a solului, se va merge in camp in localitatea Toporu la ferma Tellif Group pentru a fi analizat un profil de sol.

In afara de Patrick Valmary vom mai avea un invitat din Franta, pe domnul Matthieu Archambeaud, un alt profesionist in agronomie care va va raspunde la intrebari si va impartasi informatii pretioase si folositoare.

Fiecare eveniment agronomic organizat de Soufflet Agro Romania are scopul de a va sprijini si de a mentine o colaborare productiva pentru a va indeplini obiectivele si a obtine o recolta bogata si de calitate. 

Ultimele stiri

31 ian

TEHNOLOGIA CULTURII DE PORUMB 2024

Vă invităm să vizualizați broșură dedicată culturii de porumb 2024 pentru a afla pașii tehnologici pentru reusita acestei culturi.

Vă invităm să c...

Mai mult
6 sep

TEHNOLOGIA CULTURII DE ORZ 2023

Vă invităm să vizualizați noua broșură dedicată culturii de orz 2023 pentru a afla pașii tehnologici pentru reusita culturii de orz de bere.

Vă in...

Mai mult

Domenii de activitate

Aflati mai multe despre activitatile noastre
Mai mult

Video

Toate videoclipurile