Clubul Cultivatorilor de Orz pentru Bere 2018

Clubul Cultivatorilor de Orz pentru Bere 2018 19 Februarie 2018, Toate, Evenimente

La începutul anului 2018, Soufflet Agro România a organizat 6 simpozioane pe tema culturii orzului pentru bere. Clubul cultivatorilor de orz pentru bere a avut o audiență mare, ni s-au alăturat fermieri dornici să descopere inovațiile tehnologiei folosite în producția de orz din care se produce malț. Evenimentele au avut loc în 6 regiuni diferite ale României, Buzău, Timișoara, Galați, Caracal, Constanța, Slobozia.

Scopul cluburilor a fost de a atrage cat mai mulți fermieri iubitori de această cultură din diferite regiuni ale țării, pentru a le împărtăși informații noi în ceea ce privește tehnologia de cultură a orzului pentru bere și etapele cheie care pot asigura reușita unei culturi. De asemenea s-au prezentat și condițiile de achiziționare a producției de orz pentru bere, recolta 2018, parametrii de calitate pentru recolta 2018, metode de combatere a agenților patogeni și a principalilor dăunători.

Ultimele stiri

31 ian

TEHNOLOGIA CULTURII DE PORUMB 2024

Vă invităm să vizualizați broșură dedicată culturii de porumb 2024 pentru a afla pașii tehnologici pentru reusita acestei culturi.

Vă invităm să c...

Mai mult
6 sep

TEHNOLOGIA CULTURII DE ORZ 2023

Vă invităm să vizualizați noua broșură dedicată culturii de orz 2023 pentru a afla pașii tehnologici pentru reusita culturii de orz de bere.

Vă in...

Mai mult

Domenii de activitate

Aflati mai multe despre activitatile noastre
Mai mult

Video

Toate videoclipurile