SOILTEQ – Explora agricultura sustenabila cu Soufflet Agro Romania

SOILTEQ – Explora agricultura sustenabila cu Soufflet Agro Romania 6 Septembrie 2016, Gazeta de Agricultura

Proiectul SOILTEQ a fost creat pentru o agricultura sustenabila si durabila. Grupul Soufflet a creat acest proiect ca urmare a utilizarii necorespunzatoare a solurilor din tara noastra, Franta, Cehia, Rusia, Polonia si Ucraina. Irigarea excesiva, monocultura, fertilizarile excesive, aplicarea unor agrotehnici incorecte, au dus la „obosirea“ si degradarea solurilor.

Ultimele articole

1 noi

Descoperă agricultura durabilă

În data de 18.10.2016, în localitatea Mihail Kogălniceanu, judeţul Ialomiţa, în ferma companiei Sopema, Soufflet Agro Romania a organizat cea de a doua întâlnire din cadrul Programului SOILTEQ. Într-un cerc restrâns s-au reunit fermieri din toată ţara, agricultori ce întâmpină probleme în exploatarea normală a solului și care caută soluţii viabile și durabile pentru îmbunătăţirea calitatii solului în vederea unei mai bune „funcţionări” a acestuia.

16 mai

Soufflet Agro propune noi tehnologii pentru protejarea solului

Såptåmâna trecutå, în ferma lui Arnaud Perrein de la Mihail Kogålniceanu, jud. Ialomita, a avut loc cea de-a doua întâlnire a SOILTEQ Club. Nu este chiar un club, în adevaratul sens al cuvântului, cât un program ce combinå practicile agricole moderne cu cele traditionale în vederea exploatårii sustenabile si durabile a solurilor, sprijinit de cåtre Soufflet Agro.

Stiri

11 mar

Întâlnirea cultivatorilor de orz pentru bere din Transilvania

Tradiția organizării de către Soufflet Agro România a întâlnirilor cultivatorilor de orz pentru bere continuă și anul acesta, primul club a avut lo...

Mai mult
Toate stirile

Domenii de activitate

Aflati mai multe despre activitatile noastre
Mai mult

Video

Toate videoclipurile