Descoperă agricultura durabilă

Descoperă agricultura durabilă 1 Noiembrie 2016, AgriCultura365

În data de 18.10.2016, în localitatea Mihail Kogălniceanu, judeţul Ialomiţa, în ferma companiei Sopema, Soufflet Agro Romania a organizat cea de a doua întâlnire din cadrul Programului SOILTEQ. Într-un cerc restrâns s-au reunit fermieri din toată ţara, agricultori ce întâmpină probleme în exploatarea normală a solului și care caută soluţii viabile și durabile pentru îmbunătăţirea calitatii solului în vederea unei mai bune „funcţionări” a acestuia.

Ultimele articole

6 sep

SOILTEQ – Explora agricultura sustenabila cu Soufflet Agro Romania

Proiectul SOILTEQ a fost creat pentru o agricultura sustenabila si durabila. Grupul Soufflet a creat acest proiect ca urmare a utilizarii necorespunzatoare a solurilor din tara noastra, Franta, Cehia, Rusia, Polonia si Ucraina. Irigarea excesiva, monocultura, fertilizarile excesive, aplicarea unor agrotehnici incorecte, au dus la „obosirea“ si degradarea solurilor.

16 mai

Soufflet Agro propune noi tehnologii pentru protejarea solului

Såptåmâna trecutå, în ferma lui Arnaud Perrein de la Mihail Kogålniceanu, jud. Ialomita, a avut loc cea de-a doua întâlnire a SOILTEQ Club. Nu este chiar un club, în adevaratul sens al cuvântului, cât un program ce combinå practicile agricole moderne cu cele traditionale în vederea exploatårii sustenabile si durabile a solurilor, sprijinit de cåtre Soufflet Agro.

Stiri

22 mai

FARMI-Vă face viața mai ușoară!

Un pas înainte pentru agricultura digitală!

Aplicația FARMI a fost lansată pentru piața franceză în 2017. De atunci, peste 8000 de fermieri o folo...

Mai mult
Toate stirile

Domenii de activitate

Aflati mai multe despre activitatile noastre
Mai mult

Video

Toate videoclipurile