ANUNȚ PUBLIC

ANUNȚ PUBLIC Sept. 30, 2019, All

SOUFFLET FACILITIES SRL, titular al proiectului "Unitate colectare depozitare și procesare cereale", anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către   Agenția pentru Protecția Mediului Brăila, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul "Unitate colectare depozitare și procesare cereale", propus a fi amplasat în județul Brăila, mun. Brăila, Sos. Baldovinesti, nr 9 lot 2 – continuarea procedurii de emitere a aprobării de dezvoltare a proiectului, întrucât proiectul nu necesită efectuarea evaluării impactului asupra mediului și are un impact nesemnificativ asupra corpurilor de apă.

Proiectul decizieri de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenția pentru Protecția Mediului Brăila din județul Brăila, municipiul Brăila, Bdul Independenței, nr16, bloc B5, în zilele lucrătoare, între orele 9-13, precum și la următoarea adresa de internet www.apmbr.anpm.ro – secțiunea Reglementări/Acordul de mediu/Drafturi acte reglementare.

Publicul interesat poate înainta comentarii, observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la dată publicării anunțului pe pagină de internet a autorității competențe pentru protecția mediului.

Latest news

1 sep

CEREAL MIX- INNOVATION FOR MAXIMIZING THE YIELD AND PROFITABILITY OF WHEAT CROPS

We come to our farmers and collaborators with a novelty for the agricultural year 2021-2022, it is about a mix of cereals intended for sale.

The m...

More
3 aug

AUTUMN CATALOGUE IS AVAILABLE NOW

We invite you to consult our latest catalog: Autumn Catalogue 2021.
You will find information about Soufflet Agro Romania projects:

 

  • SOILTEQ p...
More

Activity chain

Learn more about our activities.
More

LOCATION

SOUFFLET Agro Location
Link

Video

All videos