USINE_SULKY 300 x 200.jpg SOUFFLET AGRO a devenit importator de utilaje agricole al Sky Agriculture și prezintă 3 mașinării- Easy Drill, Maxi Drill și Methys.     

Toate utilajele sunt fabricate în Franța la fabricile Sulky, care este deja cunoscută de fermieri ca producător de distribuitoare de îngrășăminte. În 2012, Sulky a creat un nou brand - Sky în parteneriat cu fermierii și compania franceză - Sky Agriculture, condus de David Guy, un fermier și inginer în același timp.

David Guy, Sky Agriculture:

"De ce Romania și de ce Soufflet Agro Romania? Am avut de ales - ce drum să mergem?

Există o serie de dealeri de utilaje care operează în Europaretus 300 x 212.jpg și în zona CSI și există grupul francez Soufflet, care promovează o serie de servicii în această regiune: semințe, substanțe chimice și îngrășăminte. Suntem convinși că vânzarea de utilaje fără bază agronomică și fără tehnologie - este practic imposibilă. Și când am aflat că în Romania există SOILTEQ Club pentru promovarea tehnologiei culturilor de acoperire, similară cu ceea ce am creat în Franța - ne-a apropiat în cele din urmă.

Când ies pe teren, mă interesează în primul rând cum se simt plantele. Aceasta este cheia rezultatului final și, în general, nu contează care este culoarea mașinilor care oferă condiții bune pentru plante. Orice mașină (semănător, cultivator etc.) este doar un instrument pentru a efectua anumite operațiuni. IMG_2450 300 x 200.jpg Când fermierul începe să se gândească la ce echipament să cumpere - își imaginează în primul rând un tractor. Cu toate acestea, să fim sinceri, tractorul nu lucrează. De asemenea, remorcile și agregatele cu balamale nu cultivă culturile - acestea efectuează doar anumite operații care ajută în procesul de cultivare. Și principalul lucru este realizat de planta în sine, de aceea trebuie să punem accent pe plante. Aparent, acest lucru a devenit un impuls pentru conceptul nostru - nu pentru a vinde utilaje, ci pentru a oferi fermierilor posibilitatea de a câștiga mai mulți bani cu tehnologia culturilor de acoperire și Sky. Adică este o soluție integrată care poate rezolva simultan mai multe probleme: îmbunătățirea calității solului și creșterea randamentului prin investiții durabile în îngrășăminte, semințe și produse de protecția plantelor."

Mașinile MaxiDrill și EasyDrill pot lucra pe câmpuri cu orice tip de sol de bază: arat, mini-till, strip-till, în plus - se pot însemna direct în culturile acoperite. Un avantaj incontestabil al acestor mașini este capacitatea de a semăna până la trei produse separate (semințe, îngrășăminte, subveliș, microgranulate etc.) la două adâncimi diferite printr-o singură trecere. Datorită multor soluții constructive, mașinile de semănat Sky predomină față de analogii existenți pe piața cehă.

De exemplu, secțiunile de semințe ale ambelor mașini sunt echipate de sistemul de ancorare a discului. Brăzdarele sunt echipate de un element de suflare și, datorită montării în două puncte, nu există vibrații verticale ale brăzdarului. Unghiul discului elementului de însămânțare este de 3,5 grade, iar precizia adâncimii seminței este controlată de clemele și cilindrul hidraulic. Datorită unei perechi suplimentare de roți, mașinile pot fi transportate complet încărcate. Roțile mașinilor sunt unite în perechi, ceea ce reduce presiunea asupra solului cu 25% și permite, de asemenea, schimbarea rapidă a acestor perechi, dacă este necesar, deoarece acestea nu sunt montate pe aceeași axă. Mașinile de însămânțat pot fi atașate de un tractor cu o capacitate cuprinsă între 200 și 300 CP, ceea ce reprezintă avantajul suplimentar al acestora.

Mai mult decât atât, riscul de rănire a semințelor în ambele mașini de semănat este eliminat prin mecanismul de inhibare a fluxului de aer, chiar înainte de eliberare - semința nu este trasă sub presiune mare, ci se eliberează gravitațional, sub propria greutate.

IMG_0561 300x200.jpg PHOTO_DERDECOUV 300x200.jpg IMG_1714  300 x 200.jpg

soilteq_logo.png__200x265_q85_crop_subsampling-2_upscale.png

 

În 2015, Soufflet Agro a lansat Clubul, axat pe îmbunătățirea fertilității solului. Acest Club este o uniune analitică a fermierilor interesați de tehnologiile agricole durabile și care caută modalitățile de optimizare a costurilor de producție.

În cadrul ședințelor clubului, studiem metodele de luptă împotriva eroziunii apei și a vântului, compactarea, asfixierea (înfometarea cu oxigen) a solului, dizolvarea materiei organice și reducerea valorii sale în sol etc.

După 2 ani de activitate a SOILTEQ Club am găsit o mașină de însămânțat, concepută în special pentru semănatul în culturile de acoperire.

Prin urmare, oferim acum o soluție de pachete - tehnologia SOILTEQ aprobată și o mașină de însămânțat construită de Sky Agriculture.

 

 

 

 

Ghidat de experiența fermierilor europeni în lupta împotriva acestor factori, am început producția de amestecuri de culturi acoperite, destinate îmbunătățirii fertilității solului prin acumularea de nutrienți, fixarea simbiotică a azotului și stimularea activității biologice a solului. În plus, acestea ajută la controlul răspândirii buruienilor și insectelor din cauza efectului fitosanitar - eșecul ciclului de dezvoltare al insectelor și reducerea buruienilor din cauza acoperirii solului.

Mai mult decât atât, culturile acoperite au numeroase avantaje economice și cel mai important - îmbunătățesc structura solului prin sistemul lor radicular, limitând evaporarea neproductivă din solul neprotejat și reducerea densității solului.

Contacteaza-ne:

Charles-Auguste NICOLAS

Key account Manager

+40 752 267 970 ​

canicolas@soufflet.com

 

 

 

   

    phone.png      

     

   

 

 

easy drill eng.png maxi drill eng.png ENG METHYS 320x200.png

 

 

Video: