RECEPŢIA ORZULUI DE BERE ÎN SILOZURILE SOUFFLET AGRO ROMANIA

RECEPŢIA ORZULUI DE BERE ÎN SILOZURILE SOUFFLET AGRO ROMANIA 24 Iulie 2019, Toate

Orzul destinat fabricării berii se află în plin proces de recepţionare în silozurile Soufflet Agro Romania şi cele partenere. În locaţiile de recepţie a orzului sunt asigurate optim serviciile de preluare, condiţionare şi depozitare a orzului astfel încât să nu fie depreciată calitatea acestuia. Păstrarea orzului de bere este influenţată de mai mulți factori dintre care umiditatea şi temperatura , ce prezintă o importanţă deosebită. Unităţile de depozitare Soufflet Agro Romania sunt prevăzute cu toate condiţiile şi echipamentele necesare pentru aerisire şi păstrare a orzului la temperatură optimă. Aceaste echipamente sunt instalaţiile de uscare, curăţare şi sortare a cerealelor. Fiecare siloz este de asemenea prevăzut cu laborator specializat si dotat cu aparatură performantă necesară efectuării analizelor de laborator la recepţionarea/livrarea orzului către fabrica de malț. Unităţile de recepţie respectă toate cerinţele necesare asigurării calităţii cât şi cerinţele siguranţei alimentare. De aceea Soufflet Agro Romania este partenerul dumneavoastră de încredere în producerea orzului pentru bere.

 

Ultimele stiri

31 ian

TEHNOLOGIA CULTURII DE PORUMB 2024

Vă invităm să vizualizați broșură dedicată culturii de porumb 2024 pentru a afla pașii tehnologici pentru reusita acestei culturi.

Vă invităm să c...

Mai mult
6 sep

TEHNOLOGIA CULTURII DE ORZ 2023

Vă invităm să vizualizați noua broșură dedicată culturii de orz 2023 pentru a afla pașii tehnologici pentru reusita culturii de orz de bere.

Vă in...

Mai mult

Domenii de activitate

Aflati mai multe despre activitatile noastre
Mai mult

Video

Toate videoclipurile