Easydrill W6020 Fertisem HD ProII.jpg

titre.jpg

Easy Drill reprzintă rodul a aproape 40 de ani de cercetare și dezvoltare intensă. Este recunoscută astăzi drept referința profesională finală în materie de semănători.

 

Mărturii ale utilizatorilor

 

Tandemul Easy Drill: cheia preciziei!

ligne.jpg

 

Easy Drill are același sistem de brăzdare ca și semănătoarea de sfeclă: o roată poziționată în față și o roată în spate care controlează adâncimea de semănat. Amplasarea semințelor este foarte pecisă. Cu Easy Drill, puteți trece la semănat direct fără a compromite calitatea lucrării.

 

 

SKY 4 hoppers izobus.JPG

 

Disponibil până la 4 buncăre

Într-o singură trecere, Easy Drill poate semăna 4 produse diferite, la 4 doze diferite, disociind 2 adâncimi de însămânțare, pe toate rândurile, sau alternând 1 rând pe 2, 2 rânduri din 3. Aveti posibilitatea să fertilizați pe linia de semănat și să semănați 2 produse pe același rând.

 

GIF.gif

 

 

 

polyvalence500.jpg

 

 

O semănătoare versatilă

Deoarece lucrăm cu ființe vii și cu clima, condițiile noastre de semănat sunt imprevizibile. În fața acestei incertitudini, avem posibilitatea de a ne baza pe o semănătoare versatilă - așadar  aceasta face față unor condiții dificile de semănare. Este un adevărat confort agronomic și psihologic.

Cu Easy Drill, puteți semăna într-un pat pregătit în prealabil, într-un sol nelucrat sau chiar în culturi de acoperire.

 

 

 

 

 

Adaptați nivelul presiunii la nevoile dvs

Atenție, presiunea este esențială în condiții uscate, dar devine dezactivabilă imediat ce plouă. Din acest motiv, Easy Drill își poate modula nivelul de presiune de la 0 la 250 Kg. În funcție de condițiile de însămânțare, puteți crește presiunea pe roata de presare, roata din față sau discul de penetrare. Această setare hidraulică este progresivă. În condiții umede, transferați greutatea pe partea din față. Cu toate acestea, în condiții de însămânțare a rapiței într-un sol  uscat, se va crește presiunea roților din fontă din spate.

pression500.jpg

 

 

 

doseur_HD500.jpg

 

 

O unitate de dozare precisă

Easy Drill are mecanisme de dozare foarte precise construite din oțelul inoxidabil: de la 1 la 450 Kg/ha.

Testul de calibrare este automatizat și face inutil schimbarea unor elemente constructive atunci când se utilizează semințe diferite.

 

 

 

 

 

 

 

 

Golirea rapidă a buncărului

Cu 2 părți pliabile, puteți goli buncărul într-un big bag: o reală economie de timp!

repliage500.jpg

 

 

2_circuits_HD500.jpg

 

 

2 circuite de aer separate

Pentru a semăna mai multe produse cu norme de semănare diferite, Easy Drill este capabil să regleze presiunea aerului în circuite.

  • Fără sortare între o sămânță mică și o sămânță mare.
  • Fără risc de blocare între îngrășământ și semințe.
  • Managementul a două adâncimi diferite.
  • Nu există riscul de arsuri cu anumite îngrășăminte.
  • Dacă îngrășământul se înfundă, sămânța continuă să curgă.

 

 

 

 

 

 

 

O distribuție mecanică

În această gamă există, de asemenea, discuri cu distribuție mecanică, pentru modelele de 3 m lățime de lucru și fixe pentru modelele de 4 m lățime de lucru.
Buncărul compartimentat permite semănatul până la 3 diferite tipuri de semințe, la 3 doze diferite, prin disocierea a 2 adâncimi de însămânțare.
Acest disc este echipat cu o doză de prindere pentru semințe mici costruit dintr-un un oțel inoxidabil elicoidal pentru îngrășăminte și semințe. Easy Drill are clapeta de jos, care permite o golire completă a buncărului.

meca500.jpg

 

 

 

 

 

 

Tabulka Easydrill RO.png

 

 

                           

Easy RO web 20.PNG          brožura 2019 náhled easy.JPG