TROFEUL SOUFFLET SEEDS - Vizita echipei Soufflet Agro Ucraina in Romania

TROFEUL SOUFFLET SEEDS - Vizita echipei Soufflet Agro Ucraina in Romania 27 Iulie 2018, Toate

Zilele trecute, Soufflet Seeds and Soufflet Agro Romania au avut placerea de a-i gazdui  pe colegii din echipa comerciala a Soufflet Agro Ucraina in cadrul proiectului Soufflet Seeds Trophy lansat anul trecut avand ca principale obiective: descoperirea hibrizilor de seminte, discutii despre rezultatele proiectelor Soufflet Seeds in Europa, explicarea efortului depus pentru a raspunde fiecarei solicitari venite din partea fiecarei tari pentru a garanta nivelul de calitate si potential pentru a pastra segmentul premium, discutii privind viitoarele proiecte importante gandite de Soufflet Seeds, descoperirea unei frumoase parti a Romaniei, Delta Dunarii si Constanta, un important oras ce are deschidere la Marea Neagra pentru a multumi echipei Soufflet Agro Ucraina pentru rezultatele obtinute si pentru a-i motiva si pe viitor, suntem abia la inceput, viitorul este promitator.

In cadrul intalnirii Soufflet Seeds a vizitat impreuna cu Soufflet Agro Ukraina câmpul de hibridizare a hibrizilor Databaz, Moped și Adazi, unde soiul parental crește pentru a produce hibrizi, in regiunea Braila. Conditiile sunt foarte bune, sunt fermieri de top care utilizeaza o tehnologie moderna si sisteme de irigatii eficiente.

Producem seminte într-o zonă istorica a Europei : aproape de Braila, unde fermierii produc semințe de multi ani pentru liderul pieței : bineinteles sub controlul supravegherii calitatii Soufflet Seeds.

 Echipa Soufflet Agro Ucraina a fost implicata si a crezut in acest proiect inca de la inceput, iar pe viitor ne propunem sa mentinem aceeasi colaborare frumoasa iar SFS va continua sa-si dezvolte activitatea în Europa si sa faca cunoscut numele și portofoliul SFS în mai multe tari nu numai în cele în care Soufflet Agro activeaza. De asemenea Soufflet Seeds va continua sa investeasca pentru a oferi cele mai bune rezultate clienților noștri: cea mai calitativa genetica pentru semințe din Europa: vom reveni cu stiri in curand.

Ambele echipe au avut o experienta placuta impreuna, au petrecut clipe frumoase, au descoperit si vizitat locuri emblematice ale Romaniei de Sud-Est si au imbinat distractia cu obiectivele profesionale. Va asteptam cu drag si data viitoare!

Ultimele stiri

31 ian

TEHNOLOGIA CULTURII DE PORUMB 2024

Vă invităm să vizualizați broșură dedicată culturii de porumb 2024 pentru a afla pașii tehnologici pentru reusita acestei culturi.

Vă invităm să c...

Mai mult
6 sep

TEHNOLOGIA CULTURII DE ORZ 2023

Vă invităm să vizualizați noua broșură dedicată culturii de orz 2023 pentru a afla pașii tehnologici pentru reusita culturii de orz de bere.

Vă in...

Mai mult

Domenii de activitate

Aflati mai multe despre activitatile noastre
Mai mult

Video

Toate videoclipurile