KeepGUARD & FreezGUARD - Pret promotional pana la 15 noiembrie : 1.544 lei

KeepGUARD  & FreezGUARD - Pret promotional pana la 15 noiembrie :  1.544 lei 5 Noiembrie 2018, Toate

Vine sezonul rece, iar pregătirea utilajelor pentru iernare este o actiune foarte importanta in fiecare ferma, pentru a le avea cat mai mult timp in stare perfecta de funcționare. Respectând câteva reguli foarte simple, veți avea utilajele ca noi, mulți ani! Pentru spalarea si intretinerea utilajelor dumneavoastra, Soufflet va propune pachetul cu produse inovative ,,KeepGUARD & FreezGUARD – intretinere si protectie’’ la un pret promotional.

Cost pachet la pret de lista : 2.489 lei
Pret promotional pana la 15 noiembrie :  1.544 lei

Continut pachet : 10 l KeepGuard + 50 l FreezGuard

KeepGUARD este un agent de curăţare, de origine vegetala, cu întrebuinţări multiple creat special pentru clătirea componentelor interne şi curăţarea componentelor externe ale tuturor echipamentelor agricole.
FreezGUARD este un lichid antigel, de origine vegatala, care asigura curatarea profunda a intregului sistem de distributie al pulverizatorului.
Are proprietati anticorozive, impiedica infundarea duzelor, iar datorita compozitiei uleioase se previne uscarea componentelor si blocarea valvelor. FreezGUARD dizolva reziduurile produselor de protectie a plantelor care raman lipite de cuva pulverizatorului.

Ultimele stiri

11 mar

Întâlnirea cultivatorilor de orz pentru bere din Transilvania

Tradiția organizării de către Soufflet Agro România a întâlnirilor cultivatorilor de orz pentru bere continuă și anul acesta, primul club a avut lo...

Mai mult
12 feb

GRUP SOUFFLET A LANSAT UN NOU WEBSITE

Suntem bucuroși să vă informăm că Grup Soufflet a lansat un nou website care vă oferă informații folositoare și noutăți despre companie. În timp ce...

Mai mult

Domenii de activitate

Aflati mai multe despre activitatile noastre
Mai mult

Locatie

Locatia SOUFFLET Agro
Mai mult

Video

Toate videoclipurile