KeepGUARD & FreezGUARD - Pret promotional pana la 15 noiembrie : 1.544 lei

KeepGUARD  & FreezGUARD - Pret promotional pana la 15 noiembrie :  1.544 lei 5 Noiembrie 2018, Toate

Vine sezonul rece, iar pregătirea utilajelor pentru iernare este o actiune foarte importanta in fiecare ferma, pentru a le avea cat mai mult timp in stare perfecta de funcționare. Respectând câteva reguli foarte simple, veți avea utilajele ca noi, mulți ani! Pentru spalarea si intretinerea utilajelor dumneavoastra, Soufflet va propune pachetul cu produse inovative ,,KeepGUARD & FreezGUARD – intretinere si protectie’’ la un pret promotional.

Cost pachet la pret de lista : 2.489 lei
Pret promotional pana la 15 noiembrie :  1.544 lei

Continut pachet : 10 l KeepGuard + 50 l FreezGuard

KeepGUARD este un agent de curăţare, de origine vegetala, cu întrebuinţări multiple creat special pentru clătirea componentelor interne şi curăţarea componentelor externe ale tuturor echipamentelor agricole.
FreezGUARD este un lichid antigel, de origine vegatala, care asigura curatarea profunda a intregului sistem de distributie al pulverizatorului.
Are proprietati anticorozive, impiedica infundarea duzelor, iar datorita compozitiei uleioase se previne uscarea componentelor si blocarea valvelor. FreezGUARD dizolva reziduurile produselor de protectie a plantelor care raman lipite de cuva pulverizatorului.

Ultimele stiri

12 noi

PHYTOTEQ- Noiembrie 2018

Evenimentele agronomice ale toamnei au debutat cu primul club, PhytoTeq ce s-a desfășurat în acest an pe 08.11.2018,  în zona de Vest, în Timișoara...

Mai mult
15 oct

Tradingul cerealelor în România vs. piața internațională

Efectele secetei instalate în vara lui 2018 continuă să aiba un impact important în ecuația randamentelor principalelor culturi agricole ale Uniuni...

Mai mult

Domenii de activitate

Aflati mai multe despre activitatile noastre
Mai mult

Locatie

Locatia SOUFFLET Agro
Mai mult

Video

Toate videoclipurile