INFORMARE- COVID-19: MĂSURI LUATE PENTRU CONTINUITATEA SERVICIILOR

INFORMARE- COVID-19: MĂSURI LUATE PENTRU CONTINUITATEA SERVICIILOR 19 Martie 2020, Toate

Stimați fermieri și colaboratori,

 

Pentru a preîntâmpina anumite aspecte operaționale aflate în strânsă legătură cu epidemia de COVID-19, Soufflet Agro Romania a luat toate măsurile de protecție impuse de instituțiile abilitate si de conducerea Grupului și a adaptat în mod proactiv întreaga organizație.

Agribusiness-ul se află într-o perioadă foarte importantă, începutul campaniei de primăvară, de aceea informăm toți fermierii și partenerii că activitatea noastră va continua ca si până acum, evident cu respectarea regulilor și instrucțiunilor primite de la autorități și de la conducerea Grupului.

Astfel, vă suntem alături și facem tot posibilul ca livrările să se efectueze în timp util pentru a vă continua lucrările de întreținere ale terenului, de semănat și de asigurarea sănătății plantelor. Știm cât de importantă este executarea acestor lucrări în epoca optimă astfel că vă asigurăm de continuarea colaborării în ceea ce privește produsele deja comandate cât și prin menținerea continuității  prefinanțării.

Echipa noastră comercială vă stă la dispozitie pentru a vă oferi soluții adaptate care sa răspundă acestui nou context. Facem tot posibilul de a vă oferi acelasi nivel al serviciilor cu care v-am obișnuit, atât timp cât ne-o vor permite măsurile impuse de autorități sau continuitatea fluxurilor logistice din lanțurile de distribuție ale colaboratorilor.

În acest sens, vă invităm să contactați reprezentantul comercial/ managerul regional alocat zonei dumneavoastră pentru a programa o vizită în câmp pentru a primi sfaturile tehnice necesare culturilor dumneavoastră.

Ne informăm și urmărim evolutia situatiei din Romania, mai ales în privința serviciilor conexe ale  partenerilor, furnizorilor sau instituțiilor statului care pot influența în orice măsură parteneriatul  nostru.

Vom păstra legătura strânsă și vă vom ține la curent cu orice modificări importante legate de  evoluția situației actuale, mai ales prin intermediul echipei noastre comerciale.

Așadar, vă asigurăm de întreaga mobilizare a echipei noastre către nevoile dumneavoastră, în respect deplin față de sănătatea angajaților noștri și a dumneavoastră, în aceste vremuri   imprevizibile.

 Vă dorim sănătate, încredere și spor în activitatea zilnică!

 

LAURENT LACRASTE,
DIRECTOR GENERAL SOUFFLET AGRO ROMANIA

Ultimele stiri

31 ian

TEHNOLOGIA CULTURII DE PORUMB 2024

Vă invităm să vizualizați broșură dedicată culturii de porumb 2024 pentru a afla pașii tehnologici pentru reusita acestei culturi.

Vă invităm să c...

Mai mult
6 sep

TEHNOLOGIA CULTURII DE ORZ 2023

Vă invităm să vizualizați noua broșură dedicată culturii de orz 2023 pentru a afla pașii tehnologici pentru reusita culturii de orz de bere.

Vă in...

Mai mult

Domenii de activitate

Aflati mai multe despre activitatile noastre
Mai mult

Video

Toate videoclipurile