Group Soufflet a achiziționat cel de-al treilea siloz în România

Group Soufflet a achiziționat cel de-al treilea siloz în România 24 Mai 2019, Toate

Soufflet Group a finalizat cu succes negocierile pentru preluarea activității silozului de la Biled din județul Timiș de la ADM LOGISTICS ROMANIA SRL. În urma acordului, silozul ce aparține acum companiei Soufflet va fi al treilea siloz propriu pe care grupul francez îl deține în România, pe langă cele din Braila și Țăndărei ce sunt înregistrate ca entități ce se numesc Soufflet Facilities. 

Silozul din Biled are o capacitate de 22.000 tone, 12 celule metalice verticale, este dotat cu mijloace tehnice moderne de recepție (sisteme electronice de cantărire și înregistrare a datelor, laboratoare de analiză, sisteme de condiționare a mărfurilor), verificare cantitativă și calitativă a produselor, conform legislației. De asemenea va exista în incinta noului siloz un depozit de inputuri, ce ne va spori potențialul de dezvoltare în zonă.

Suntem bucuroși să anunțăm ca acest proiect s-a incheiat cu succes, deoarece considerăm că este un mare beneficiu atat pentru noi ca societate cat si pentru toți clientii noștri din zona de Vest. Investitiile sunt foarte importante in domeniul agri-business de aceea ne-am străduit întotdeauna să ne dezvoltăm și să creștem an de an. Am identificat de acum câțiva ani oportunitatea de consolidare a zonei Banatului ca fiind una dintre cele mai bune metode de a ne întări poziția la nivel local și național.

Credem că această achiziție va avea consecințe pozitive care vor redefini statutul nostru de companie polivalenta în agri-business deoarece va contribui în mod semnificativ la construirea unui jucător regional reprezentativ, pentru zona de Vest.

Ultimele stiri

31 ian

TEHNOLOGIA CULTURII DE PORUMB 2024

Vă invităm să vizualizați broșură dedicată culturii de porumb 2024 pentru a afla pașii tehnologici pentru reusita acestei culturi.

Vă invităm să c...

Mai mult
6 sep

TEHNOLOGIA CULTURII DE ORZ 2023

Vă invităm să vizualizați noua broșură dedicată culturii de orz 2023 pentru a afla pașii tehnologici pentru reusita culturii de orz de bere.

Vă in...

Mai mult

Domenii de activitate

Aflati mai multe despre activitatile noastre
Mai mult

Video

Toate videoclipurile