MIX DE CEREALE- INOVAȚIA DE MAXIMIZARE A RANDAMENTULUI ȘI PROFITABILITĂȚII CULTURII DE GRÂU

MIX DE CEREALE- INOVAȚIA DE MAXIMIZARE A RANDAMENTULUI ȘI PROFITABILITĂȚII CULTURII DE GRÂU 1 Septembrie 2021, Toate

Venim către fermierii și colaboratorii noștri cu o noutate pentru anul agricol 2021-2022, este vorba despre un mix de cereale destinat comercializării.

Mixul este alcătuit din amestecarea a patru varietăți de grâu: RUBISKO, SOFRU, IONESCO, GLOSA, care combină aspecte agronomice precum:

  • Productivitate constantă
  • Calitate
  • Toleranță sporită la patogeni
  • Rusticitate
  • Rezistență la iernare
  • Rezistență la cădere
  • Rezistență la secetă

Obiectivul acestui amestec de varietăți de grâu este acela de a răspunde nevoilor fermierilor, asigurând o productivitate constantă, în funcție de diferitele contexte regionale și climatice, prin asigurarea unui randament omogen și regulat și o calitate satisfăcătoare a recoltei.

Potențial agronomic

Pentru fermieri această noutate prezintă mai multe avantaje:

  • Randament echilibrat al productivității și calității;
  • Siguranță în funcție de diferite contexte regionale și climatice;
  • Limitează presiunea bolilor și reduce utilizarea fungicidelor.

 

Mai multe detalii despre cele patru varietăți de grâu regăsiți aici.

Ultimele stiri

31 ian

TEHNOLOGIA CULTURII DE PORUMB 2024

Vă invităm să vizualizați broșură dedicată culturii de porumb 2024 pentru a afla pașii tehnologici pentru reusita acestei culturi.

Vă invităm să c...

Mai mult
6 sep

TEHNOLOGIA CULTURII DE ORZ 2023

Vă invităm să vizualizați noua broșură dedicată culturii de orz 2023 pentru a afla pașii tehnologici pentru reusita culturii de orz de bere.

Vă in...

Mai mult

Domenii de activitate

Aflati mai multe despre activitatile noastre
Mai mult

Video

Toate videoclipurile