Soufflet Agro Romania aniversează 10 ani de activitate

Soufflet Agro Romania aniversează 10 ani de activitate 5 Aprilie 2019, Toate

Anul 2019 este unul aniversar pentru Soufflet Agro România, se împlinesc 10 ani de la fondarea companiei dar și 20 de ani de când Grup Soufflet este prezent pe piața din România, cu divizia de mălțărie.

În România povestea noastră a inceput în anul 1999 cu producția de malț din orz românesc, în fabricile de la Buzău și Pitești.  În 2008 s-a dat startul la Buzău, construcției celei mai moderne fabrici de malț din Europa de Est iar în 2009 ia naștere Soufflet Agro România.  

Soufflet Agro România este o companie polivalentă care s-a străduit întotdeauna să satisfacă și să îmbunătățească performanța agricolă prin intermediul serviciilor și cunoștințelor tehnice ale specialistilor noștri, de aceea ne propunem să  oferim soluții optime fiecărui fermier prin diviziile noastre de:

  • Semințe
  • Vânzare produse de protecție a plantelor
  • Îngrășăminte solide și foliare
  • Sfaturi tehnice
  • Achizitie de cereale

Obiectivele companiei au fost unele ambițioase, resursa umană a avut un rol important. Impreună am demonstrat că prin muncă, perseverență și pasiune creștem și ne dezvoltăm continuu, astfel că dintr-o echipa de 4 persoane în 2009, astăzi totalizăm un număr de 65 de membri dedicați, profesioniști, cu dorința de a inova și a ne perfecționa.

Suntem astazi una dintre cele mai bine cotate companii din domeniul agribusiness iar pentru acest lucru mulțumim clienților și colaboratorilor pentru fidelitatea și încrederea acordată dar și echipei pentru implicare și munca bine facută zilnic.

Ne dorim și pe viitor să oferim fermierilor noștri cele mai bune servicii iar angajaților  conditii de muncă performante și posibilități de avansare în carieră.

Evenimentul aniversar va avea loc spre sfârșitul anului, vom pregăti o petrecere și surprize pentru toate persoanele invitate, clienți, colaboratori, persoane publice, institituții, presă etc.

Vă ținem la curent cu detalii despre data și locația unde se va desfășura evenimentul!

Ultimele stiri

31 ian

TEHNOLOGIA CULTURII DE PORUMB 2024

Vă invităm să vizualizați broșură dedicată culturii de porumb 2024 pentru a afla pașii tehnologici pentru reusita acestei culturi.

Vă invităm să c...

Mai mult
6 sep

TEHNOLOGIA CULTURII DE ORZ 2023

Vă invităm să vizualizați noua broșură dedicată culturii de orz 2023 pentru a afla pașii tehnologici pentru reusita culturii de orz de bere.

Vă in...

Mai mult

Domenii de activitate

Aflati mai multe despre activitatile noastre
Mai mult

Video

Toate videoclipurile