CARIERE

VACANCY: REPREZENTANT COMERCIAL ZONA TIMIȘ

Compania Soufflet Agro România caută oameni dedicati, motivați si profesionisti, cu o bună întelegere a domeniului agricol. Dacă te potrivești descrierii: experiența în vânzări de inputuri agricole și/ comerțul cu cereale, spirit se echipă, comunicativ, organizat, integru, adaptabil, flexibil, te asteptam la o discuție.

Mai mult

VACANCY: MANAGER PRODUSE FITOSANITARE

Soufflet Agro România are o echipă tânără şi energică. Suntem în plină expansiune iar în cadrul companiei noastre  vei găsi profesionişti, oameni cu experienţă în domeniul agribusiness,  persoane comunicative şi proactive care pun accent pe performanţă. Entuziasmul şi energia noastră îţi vor oferi o atmosferă de lucru plăcută şi prietenoasă.

Te asteptăm să te alături echipei noastre!

Mai mult

VACANCY: 2 posturi OPERATOR LABORATOR

Soufflet Facilities România este parte a Groupe Soufflet și este împărțit în doua silozuri, unul la Brăila și celălalt la Țăndărei, județ Ialomița. Pentru posturile din Braila avem nevoie de o persoană care dorește să lucreze în domeniul calității produselor agricole. Ne dorim o persoană pasionată de agricultură, care deține cunoștințe de baza în domeniul agricol sau biologic, pe care dorește să le aprofundeze prin studiu.

Mai mult

VACANCY: 2 poziții CONTROLOR SILOZ

Soufflet Agro România este o companie în continuă dezvoltare, cu o experiență de peste 9 de ani în domeniul agricol si o echipă formată din 88 de persoane. Odată cu dezvoltarea activității noastre te invităm să faci parte dintr-o echipă tânără și dinamică și să ne ajuți să fim în continuare un partener de calitate pentru toți clienții noștri actuali și viitori. Nu există candidatul ideal, ne dorim o persoană cu atitudine potrivită, orientat către rezultat si care are o capacitate foarte bună de rezolvare a problemelor apărute.

Mai mult

Trimite-ne CV-ul tau!

Dacă sunteți interesat sa primiti informatii referitoare la posturile vacante, va rugam sa ne trimiteti CV-ul prin completarea formularului de mai jos.

Cariere

        Ati aplicat cu succes, va multumim.
        Eroare. Actualizați pagina și încercați din nou.

        Stiri

        24 mai

        Group Soufflet a achiziționat cel de-al treilea siloz în România

        Soufflet Group a finalizat cu succes negocierile pentru preluarea activității silozului de la Biled din județul Timiș de la ADM LOGISTICS ROMANIA S...

        Mai mult
        Toate stirile

        Domenii de activitate

        Aflati mai multe despre activitatile noastre.
        Mai mult

        Locatie

        Locatia SOUFFLET
        Mai mult