ANUNȚ PUBLIC

ANUNȚ PUBLIC 30 septembre 2019, All

SOUFFLET FACILITIES SRL, titular al proiectului "Unitate colectare depozitare și procesare cereale", anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către   Agenția pentru Protecția Mediului Brăila, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul "Unitate colectare depozitare și procesare cereale", propus a fi amplasat în județul Brăila, mun. Brăila, Sos. Baldovinesti, nr 9 lot 2 – continuarea procedurii de emitere a aprobării de dezvoltare a proiectului, întrucât proiectul nu necesită efectuarea evaluării impactului asupra mediului și are un impact nesemnificativ asupra corpurilor de apă.

Proiectul decizieri de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenția pentru Protecția Mediului Brăila din județul Brăila, municipiul Brăila, Bdul Independenței, nr16, bloc B5, în zilele lucrătoare, între orele 9-13, precum și la următoarea adresa de internet www.apmbr.anpm.ro – secțiunea Reglementări/Acordul de mediu/Drafturi acte reglementare.

Publicul interesat poate înainta comentarii, observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la dată publicării anunțului pe pagină de internet a autorității competențe pentru protecția mediului.

Latest news

22 jan

Spring catalogue 2021 available now

We invite you to consult our latest catalog: Spring Catalog 2021

You will find information about Soufflet Agro Romania projects, namely:

- Sky Agri…

Paramètres avancés
15 déc

La mulți ani, 2021!

Stimați colaboratori,

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă vă adresam cele mai frumoase gânduri, vă dorim succes în activitate și îndeplinirea tuturor ob…

Paramètres avancés

Activity chain

Learn more about our activities.
More

LOCATION

SOUFFLET Agro Location
Link

Video

All videos